Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене. Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Управляващите търсят консенсус. Роднини търсят загинали мигранти. Кой управлява МВР?

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене. 

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Оставки в Министерство на вътрешните работи и НЗОКЛавров атакува Блинкен и БорелПримирието в Газа свърши
Миналата седмица приключи, както и доста други преди нея. Отново имаше трус в ръководещото болшинство, който още веднъж беше сподавен с увещание, че държавното управление на Николай Денков е без конкуренция. ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи за механизъм, посредством който да взимат общи решения в бъдеще.

Този път мотивът за напрежението сред тях беше на здравната каса с гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи срещу волята на ПП-ДБ. В последна сметка той престоя на поста единствено ден, след което дружно с шефа на касата, за което бяха призовани от ръководещите.

Последва изявление на Христо Иванов, в което той удостовери, че в България се случват “огромни промени ”, а Делян Пеевски “не взема ролята на министър председател ”, както наподобява всяка вечер в телевизионните новинарски излъчвания.

Бойко Борисов също показва, че към момента поддържа държавното управление, заявявайки, че, само че няма опция. Изпълнителният съвет на партия ДСБ, която е част от ПП-ДБ, също разгласи, че кабинетът е без конкуренция,.

А еврокомисар
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР